Zakelijke mediation

Veel meer zakelijke geschillen lenen zich voor mediation dan velen wel denken en de praktijk laat zien dat dit veel strijd (en kosten) kan besparen. Door tijdig met behulp van een derde in gesprek te gaan, kun je voorkomen dat de hakken te ver in het zand gaan staan en met elkaar op zoek gaan naar wat wel kan. Leuk om te ontdekken dat daar regelmatig hele nieuwe en creatieve mogelijkheden uit ontstaan. ​ Genderen Mediation & Coaching heeft in de loop van de jaren veel expertise opgebouwd met mediation binnen o.a. familiebedrijven, stichtingen en klein MKB. Hierbij kun je denken aan:

  • Conflicten in de onderlinge samenwerking
  • Bedrijfsopvolging
  • Arbeidszaken
  • Bedrijfsbeëindiging

Wat anderen zeggen

Ontzettend bedankt voor uw inzet en hulp rondom onze scheiding. ik vond het erg fijn hoe alles verlopen is en alles was erg helder.

Sandra

Bedankt voor uw inzet en doortastendheid tijdens de fase van onze scheiding. Ik merk nu hoe belangrijk het is dat we goede en heldere afspraken hebben gemaakt en ook in verbinding zijn gebleven met elkaar. Ik ben heel dankbaar dat het contact met de kinderen er zelfs door is verbeterd.

Nico

De heer van Genderen heeft ons geweldig geholpen. De rust die hij uitstraalt en de wijsheid waarmee hij onze problemen in een ander licht zet en de oorzaak vindt. Hij heeft ons erg fijn geholpen en de familie relaties zijn weer goed.

Stevelien

Tijdens een periode van overspannenheid ben ik erg geholpen door de coachingsgesprekken. Uiteindelijk mocht ik na deze donkere periode er sterker uitkomen. Ook in de periode erna en nu nog steeds ervaar ik de coaching als zeer waardevol en word ik toegerust voor alle dag. Hartelijk dank hiervoor.

Eva

Peter van Genderen heeft ons goed begeleid in de lastige situatie waarin wij verkeerden. Keek mee voor beide partijen. Voordeel voor ons was ook zijn ervaring in de landbouw.

José

Kennismaken?

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we in alle rust jouw/jullie situatie en vragen bespreken. Met elkaar kunnen we dan afstemmen wat het beste past voor het vervolg.