Kennismaken met coaching in Houten

Heb je te maken met een situatie in je leven waarbij je niet meer weet hoe je het moet aanpakken? Met coaching in Houten help ik je graag om weer grip te krijgen op die situatie. Ik zet coaching in om jou op een effectieve manier verder te helpen in je ontwikkeling. Daarnaast werk ik ook samen met teams en organisaties waarbij ik coaching op een doelgerichte manier inzet. Als coach laat ik je reflecteren en reik ik nieuwe inzichten aan waardoor je op een andere manier naar jouw situatie kijkt. Verder hecht ik er veel waarde aan dat je de opgedane inzichten zelf kunt toepassen in de praktijk. Ik geef je praktische en inspirerende opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Meer weten over mijn werkwijze bij coaching in Houten? Neem gerust contact op!

Aan de slag met coaching in Houten

Wil je aan de slag met coaching in Houten? Maar dan wel op een manier die is afgestemd op jou als individu? Mijn visie is dat coaching een persoonlijke manier van leren is. Daarom stem ik de sessies altijd nauw af op jouw persoonlijkheid en leerbehoeftes. Als het gaat om coaching op het werk, wordt dit afgestemd op het gehele team. Voordat we daadwerkelijk beginnen, creëer ik helderheid rondom de ontwikkelingsvragen waarmee je aan de slag wilt. Daarnaast blijkt het vaak helpend te zijn om een persoonlijkheidstest (DISC) te maken. Hierdoor krijg je inzicht in wie je bent en hoe je beter kunt communiceren met anderen. Ben je benieuwd hoe coaching in Houten jou verder kan helpen? Neem contact op door te bellen naar 06-22043903 en dan stemmen we af wat het beste bij jou past.

Persoonlijkheidsanalyse bij een coaching traject

Mijn werkwijze bij coaching in Houten is uniek omdat het mogelijk is om een coaching traject te combineren met een persoonlijkheidsanalyse. Hiermee worden verschillende kenmerken van jouw gedrag gemeten. Zo wordt de complexe werkelijkheid overzichtelijk en begrijpelijk in beeld gebracht voor verschillende situaties en omstandigheden. Je krijgt niet alleen inzicht in hoe je jezelf ziet, maar ook welk gedrag je in je (werk)omgeving laat zien en hoe je reageert onder druk. Daarmee krijg je handvatten aangereikt om in korte tijd jezelf en de ander beter te begrijpen. Dat komt de onderlinge communicatie en samenwerking ten goede. Wist je dat ik naast coach ook werkzaam ben als christelijke mediator? Ook in deze rol help ik je graag verder!

Mogelijkheden voor persoonlijkheidsanalyse

De persoonlijkheidsanalyse is een tool die van grote meerwaarde is bij coaching in Houten. Dit instrument is namelijk breed toepasbaar gezien het op allerlei plaatsen van toepassing is waar mensen samenwerken en samenleven. Denk hierbij aan bedrijven, organisaties en teams, maar ook individueel, in relaties en voor werving en selectie. Bovendien is er veel maatwerk mogelijk omdat er veel verschillende analyses beschikbaar zijn. Wil je een kennismakingsgesprek aanvragen voor coaching of ben je op zoek naar mediation in Houten? Mail naar info@genderenmediation.nl om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.