Werkwijze van een christelijke mediator

Is er sprake van conflicten in de familiare of zakelijk sfeer? Als christelijke mediator sta ik je graag bij door voor beide partijen op zoek te gaan naar een oplossing voor het geschil. Meestal blijkt het zo te zijn dat de meeste situaties met twee tot vier gesprekken zijn opgelost. Dit heeft betrekking op familie mediation, agrimediation en zakelijke mediation. Onderwerpen zoals: relatieproblemen, scheiding en omgangsregeling, boedelverdeling, erfenis en spanningen tussen gezinsleden, lenen zich bij uitstek voor familie mediation. Bij een scheiding biedt mediation een veilig setting om met elkaar in gesprek te gaan. Hierdoor wordt rust, duidelijkheid en overzicht gecreëerd. Is het duidelijk dat scheiden niet de oplossing is voor het probleem wat je ervaart? Een deel van de mensen die de mediation in Houten starten, besloten alsnog bij elkaar te blijven en gezamenlijk aan hun relatie te werken. Meer weten? Lees de reviews!

Argimediation door christelijke mediator

In de agrarische sector zijn veel gezinsbedrijven die al generaties lang van vader op zoon of dochter zijn overgegaan. Meestal gaat die samenwerking en overdracht goed en vullen verschillen elkaar mooi aan. Dat kan echter een andere wending nemen wanneer de verschillen juist weerstand oproepen. Hierdoor ontstaan er al snel spanningen en conflicten waar de verwevenheid tussen privé en werk een belangrijke rol speelt. Wil je escalatie voorkomen? Als christelijke mediator draai ik mee in het samenwerkingsverband Agrimediation. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele werkwijze. In de rol van neutrale derde help ik jullie om weer met elkaar in gesprek te komen. Daarnaast gaan we gezamenlijk op zoek naar een werkbare opzet met behoud van onderlinge relaties. Meer weten over mijn werkwijze als christelijke mediator? Neem gerust contact op!

Christelijke mediator

Zakelijke geschillen oplossen

Zijn er geschillen in de werksfeer? In dat geval biedt mediation vaak uitkomst omdat het veel strijd en kosten kan besparen. Ik zorg er als christelijke mediator voor dat jullie met elkaar op zoek naar de mogelijkheden die er wel zijn. Het is iedere keer leuk om te ontdekken dat daar regelmatig hele nieuwe en creatieve mogelijkheden uit ontstaan. In de loop van de jaren heb ik veel expertise opgebouwd met mediation binnen onder andere familiebedrijven, stichtingen en klein MKB. Graag bied ik ondersteuning bij conflicten, bedrijfsopvolging, arbeidszaken en bedrijfsbeëindiging. Kennismaken? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek voor mediation of coaching in Houten. Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!